• GP ARBO en Re-integratie

  GP Arbo en Re-integratie is een professionele, ervaren en betrouwbare partner op het gebied van arbodienstverlening. Wij staan voor een arbo dienstverlening op maat dat aansluit bij uw bedrijf. Wij zorgen voor arbodienstverlening in de regio Utrecht. GP Arbo en Re-integratie werkt samen met een geregistreerde bedrijfsarts uit de regio en een arbeidsdeskundige.

  Door GP Arbo en Re-integratie wordt uw bedrijf deskundig ondersteund bij arbo- en verzuimbeleid. Wij maken met u een maatwerkregeling. Hierin worden afspraken vastgelegd met betrekking tot de ziekteverzuim begeleiding.
  Met haar aandeelhouders is GP ARBO en Re-integratie tevens in staat om assurantiën, pensioenen en HR dienstverlening, toegespitst op de MKB ondernemer, aan te bieden. GP Arbo en Re-integratie werkt voor bedrijven en instellingen in de profit en non-profit.

  Op verschillende personeelsgebieden kunt u van ons HR advies krijgen voor een professioneel personeelsbeleid dat past binnen uw bedrijf. Door inzet van de juiste Human Resources instrumenten en medewerkers wordt met meer inzet betere resultaten geboekt.

  Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via een aanmelding via deze site bij contact.

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 030-2468008

 •    Hoe werkt onze
     arbo dienstverlening

  Onze Arbo dienst verlening bestaat uit de bewaking van termijnen en het gehele administratieve ziekteverzuimproces. Het administratieve proces waaronder de registratie van verzuim, verplichtingen richting het UWV, de verplichtingen die voortvloeien uit de wet verbetering poortwachter, de inschakeling van de bedrijfsarts en arbeidskundig advisering. De opbouw van het re-integratiedossier wordt door ons opgesteld.
  Ziekteverzuimbegeleiding is maatwerk dat past bij uw bedrijf, de omvang en de bedrijfscultuur. Het doel is dat u de regie houdt over het verzuim binnen uw bedrijf. Dat de verzuimkosten en het verzuimcijfer zo laag mogelijk zijn. Wij ontwikkelen samen met u oplossingsgerichte, praktische en bruikbare ziekteverzuim instrumenten.

  Onze verzuim adviseur is de case manager in de zin van coördinator van het gehele verzuimproces. Het aanspreekpunt voor alle inhoudelijke zaken is in eerste instantie de verzuimadviseur. U houdt zelf de regie van het verzuimbeleid van uw bedrijf. Wij werken met u samen aan een laag ziekteverzuim.
  De inhoud van onze dienstverlening stellen wij samen met u op. Wij leveren maatwerk voor uw bedrijf. Wij leggen samen met u de afspraken en de verantwoordelijkheden vast in een maatwerk contract. De verantwoordelijkheden hebben betrekking op de taakverdeling tussen GP Arbo en Re-integratie en uw bedrijf.

  Voor vragen of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via een aanmelding via deze site bij contact. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 030-2468008

  Voor meer informatie

 • Waarom arbo dienstverlening

  In uw bedrijf werken mensen die gemotiveerd zijn en hart voor de zaak hebben maar ook wel eens ziek worden. U geeft het ziekteverzuim net zoals uw bedrijfstargets niet uit handen maar voert u zelf de regie. Wij van GP Arbo en Re-integratie zijn uw gesprekspartner, adviseur en voeren de verzuimadministratie voor uw bedrijf. Ziekteverzuim is in Nederland omgeven door wet en regelgeving waarin wij u adviseren en ondersteunen om hoge verzuimkosten en loonsacties van het UWV te voorkomen. De wet en regelgeving op het gebied van ziekteverzuim is vast gelegd in de ARBO wet en de Wet Poortwachter. De wet en regelgeving stelt de werkgever verantwoordelijk voor ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie. Het UWV is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ziektewet.

  ARBO wet
  Het voeren van een ziekteverzuimbeleid is een omschreven wettelijke plicht voor de werkgever (de ARBO wet) en wordt expliciet genoemd in het Arbeidsomstandigheden besluit (art. 2.9). Volgens dit artikel adviseert de arbodienstverlener inzake het voeren van een gestructureerd, systematisch en adequaat ziekteverzuimbeleid. De uitvoering van de werknemersverzekering (oa WIA en ziektewet) ligt in handen van het UWV.
  ARBO wetgeving
  Wet verbetering Poortwachter
  het UWV

  Lees links meer

  Poortwachter en UWV

  Wet verbetering Poortwachter:

  In de Wet verbetering poortwachter staan regels over wat u en uw zieke werknemer moeten doen om het verzuim zo kort mogelijk te houden. De werkgever is volledig verantwoordelijk voor ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Een casemanager dient bij ziekte een strak tijdpad te bewaken. Vanaf het eerste moment van verzuim dient er actie ondernomen te worden. Wanneer duidelijk is dat het verzuim langer duurt dan 6 weken dan dient er door een bedrijfsarts een probleemanalyse opgesteld te worden. In deze probleemanalyse staat een beschrijving van de aard van de beperkingen, de mogelijkheden, de doelstelling (terugkeer in eigen functie, dan wel in aangepast werk of een andere functie) en een werkhervattingsprognose. Zowel werkgever als werknemer dienen het re-integratiedossier bij te houden. Alle gegevens en resultaten worden hierin bijgehouden.


  Het UWV

  Het UWV voert na twee jaar ziekte van de werknemer de poortwachter toets uit. Het UWV verwacht van de werkgever volgens de Wet Poortwachter een actieve rol in de periode dat uw werknemer ziek is. Het UWV checkt uw verzuimdossier waarbij zij bekijken of u als werkgever aan uw re-integratie verplichting heeft voldaan. Uit deze poortwachter toets stelt het UWV vast of u als werkgever genoeg heeft gezorgd voor werk dat bij de mogelijkheden van uw werknemer past. Wanneer u als werkgever onvoldoende kan aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om uw werknemer te re-integreren in werk dan volgt een loonsanctie van het UWV aan de werkgever. Een jaar lang het loon van de werknemer door betalen.

  Wanneer een werknemer onvoldoende heeft meegewerkt kan deze als sanctie opgelegd krijgen de stopzetting van de loondoorbetaling, ontzegging toegang tot de WIA of ontslag. Wanneer zowel werkgever als werknemer naar de mening van de UWV te weinig inspanningen hebben gepleegd om tot werkhervatting te komen kan het UWV de WIA-aanvraag afwijzen.

 • GP Arbo
  en
  Re-integratie  U meldt u aan via onze site (via het contact formulier) en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook telefonisch benaderen voor een afspraak.

  Postbus 66
  3450 AA Vleuten
  Telefoon: 030-2468008
  E-mail: info@GParbo.nl

  Contact Formulier  U ontvangt een CC van de, aan ons, verstuurde Email.
 • GP Arbo en Re-integratie

  GP ARBO en re-integratie is een een onderdeel van Gruter & Partners. Dit bedrijf heeft zich vanaf 1956 als betrouwbaar familiebedrijf ontwikkeld in financieel advies. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich onder andere gespecialiseerd in advisering. Dit onder andere ten aanzien van assurantiën, hypotheken en fiscaliteiten. Wij hebben een relatieportefeuille opgebouwd met meer dan 1000 tevreden relaties/klanten. De meeste van onze klanten wonen in de regio van utrecht en kennen wij al jaren, daar zijn wij trots op. Onze filosofie is betrokkenheid, professionaliteit en eerlijk, betrouwbaar advies voor onze klanten.

  Ingegeven door de vraag van onze klanten hebben wij hier een ARBO dienstverlening formule aan toegevoegd, GP ARBO en Re-integratie. Inmiddels hebben wij deze formule met succes in de praktijk ten uitvoer gebracht. Voor onze arbodienstverlening werken wij nauw samen met gecertificeerde bedrijfsarts.

  De filosofie van Gruter & Partners is de basis voor de werkwijze van GP ARBO en Ri-integratie. Een persoonlijk, betrokken en professionele werkwijze van uw adviseur.

  Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via een aanmelding via deze site bij contact. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 030-2468008

  Partners

  GP Assurantien Gruter & Partners

  Assurantie kantoor

  GP Mediation Scheidingsbemiddeling

  GP Mediation

  Encounter Encounter

  Encounter trainingen
 • Voor meer informatie

  kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 030-2468008.
 • Privacy Policy

  1. GP Arbo respecteert uw privacy en streeft ernaar deze zoveel mogelijk te beschermen.
  2. Dat vormt de basis waarop persoonsgegevens die wij van u verzamelen, of die u aan ons verstrekt, door ons verwerkt zullen worden. Wij verzoeken u onderstaande goed door te lezen, zodat u onze opvatting en praktijk ten aanzien van u persoonsgegevens en de manier waarop wij ermee omgaan, begrijpt.

  Informatie verstrekt via de formulieren op de Website maar is niet beperkt tot de informatie verstrekt bij registratie, het plaatsen van materiaal of het verzoek om verdere diensten. We kunnen u ook om informatie vragen bij deelname wanneer u een probleem meldt. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij een verslag bijhouden van die correspondentie.. Wij kunnen u ook vragen om enquêtes in te vullen die wij gebruiken voor onderzoek, hoewel u niet verplicht bent hieraan deel te nemen. Details van u bezoek aan de Website inclusief, maar niet beperkt tot, uw bezoek aan ons, locatiegegevens, weblogs of andere communicatiegegevens, of dit nu vereist is voor ons eigen werk of anderszins en de resources die u bezoekt.

 • More

  Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit.